top of page

LAZER EPİLASYON

İstenmeyen tüyleri tıraş edebilmek için erken kalkmaktan bıktınız mı? Yoksa daha sonra ağda yapabilmek için istenmeyen tüylerinizi büyütmeniz gerektiğinden rahatsız mısınız? Pekala, şimdi endişelenmene gerek yok çünkü tüyleri almanın seni uğraştırmayan yeni bir yolu var. Now Güzellik Merkezi size çok kaliteli lazer epilasyon hizmetini sunuyor.


LAZER EPİLASYON NASIL ÇALIŞIR?


Bir lazer, erkekler ve kadınlar için epilasyon için oldukça konsantre bir ışık ışını üretir. Yayılan ışık saç köklerinde bulunan pigment tarafından iyi emilir. Lazer Epilasyon , pigmenti buharlaştırmaya yetecek kadar bir süre boyunca saniyenin çok küçük bir bölümünde atım yapar ve bir seferde çok sayıda folikülü etkisiz hale getirerek kılların büyümesini ortadan kaldırır veya önemli ölçüde engeller. Lazer epilasyon uzmanlarımız , en iyi lazer epilasyon cihazını, epilasyonda benzersiz tedavi etkinliğine sahip en yüksek teknoloji Ghost Lazer Sistemini, özellikle de çoğu lazerin basitçe hedefleyemeyeceği daha ince tüyler için kullanır.


LAZER EPİLASYONUN FAYDALARI

Lazer epilasyonun birçok faydası vardır ve daha fazla insan buna geçmeyi düşünmektedir. İşte sizi aynı şeyi yapmaya ikna edebilecek birkaç şey.


1. Sorunsuz


Uzun tüyleri tıraş etmeniz ve güneşten kaçınmanız gerekse bile, lazer epilasyon aslında sorunsuzdur. Uygulanması için erken kalkmanıza veya aşırı kıllı olmanıza gerek yok. Siz sadece randevu alın, merkezimize gelin, uzmanlarımız lazeri vücudunuzda kullanacak ve tedaviyi uygulayacaktır. Her atış sadece bir saniyenin küçük bir kısmını alır ve sadece kısa bir süre için sıcaklığı hissedeceksiniz.


2. Ağrısızdır


Kıl köklerini çekmeden önce nefes almanız ve çığlığınızı tutmanız gereken ağdanın aksine, lazer epilasyon zarar vermez. Koku bile vermiyor. Sadece vücudunuza baskı yapan ısıyı hissedeceksiniz, ancak kendinizi rahatsız hissetmeniz o kadar da sıcak değil. Bununla birlikte, vücudun daha hassas kısımları vardır, bu nedenle çok hafif bir belirti hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, hiçbir şey vücudunuzdan o kadar güçlü bir şekilde çekilmez ki, çığlık atmamak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekir. Buna ek olarak, burada tıraş bıçağı olmadığı için tıraş sırasında kendinizi kesmek konusunda endişelenmenize gerek yok.


3. Kalıcıdır Ghost Lazer Sistemi, istenmeyen vücut tüylerini gidermek ve kalıcı olarak azaltmak için 810nm diyot lazer kullanır. Saniyede 10 darbeye kadar hertz hızı ile hem küçük hem de büyük alanlar hızlı ve etkili bir şekilde tedavi edilebilir. Tedaviyi deneyen birçok kişi, kıl yapınızın büyümesini yavaşlatmadaki etkinliğine kefil olur. Bunu deneyen kişiler, bölgedeki tüm kıl köklerinin büyümesini engellediği için sıcak veya soğuk ağdadan çok daha etkili olduğunu iddia ediyor. Dört seanstan sonra farkı görmeye başlayabilirsiniz. 4. Kesin Balmumu gibi olmadığı için lazer ekipmanı çok hassas olabilir. Bu, yalnızca maruz kaldığı kısmı hedef alacağı anlamına gelir. Ve vücudunuza bastırıldığında, yerinde hiçbir saç teli kalmaz. Herhangi bir kısa tüy veya kıl kalıntısı olmadan temiz bir lazerli koltuk altı bekleyebilirsiniz. 5. Hızlı Daha önce de belirtildiği gibi, lazer vücudunuza yalnızca bir saniyenin küçük bir kısmı için dokunur ve bir sonraki bölüme geçer. Bu, ağda veya tıraştan bile daha hızlıdır. Ayrıca, uzun saçları tıraş etmeniz gerektiği durumlar dışında herhangi bir ön işlem gerekmez. Bu nedenle, istediğiniz zaman kliniğe girip çıkabilirsiniz. Meşgul bir insansanız veya aceleniz varsa, lazer epilasyon sizin için en iyi seçenektir. Bugün bir randevu alın ve başlayın!


66 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page