top of page

Ghost ( Hayalet ) Lazer epilasyon ile inanılmaz sonuçlar


A+SHR BERASMUS YENİ TEKNOLOJİ

SHR Nedir ?

  • SHR = (Süper Epilasyon) Bu kapsamlı ve başarılı epilasyon devrim niteliğinde bir teknolojidir. (teknoloji AFT, EDF kabul)

  • SHR lazer teknolojisi pratik ve ağrısız sonuçlar elde etmek için titreşimli ışık yönetimininfaydalarını birleştirir.

  • SHR ile birlikte “In Motion” ışık teknolojisi ile kalıcı epilasyonda bir atılım temsil eder. Tedavi geleneksel sistemlerden daha keyifli ve cildinizi daha iyi sonuçlar vermektedir. Korunmaktadır.

SHR ve Geleneksel IPL Veya Lazer Arasındaki FARK ?

Geleneksel lazer veya IPL teknolojisinin enerjisi (12-120 J/cm2) büyük bir miktar uygulayarak yaklaşık 2-300 milisaniye kısa dürtülerini, istihdam eder. 65-72 derece ısı arasında olduğu sıcaklık üretilen enerji, melalin yoluyla kıl köküne nakledilir. Enerji sadece melanin ile kıl folikülünün köküne ulaşır. Deri ve kırmızı kan hücreleri melanine benzer bir emme katsayısına sahip ve bu nedenle de lazer ve IPL yöntemlerle üretilen enerjinin yüksek düzeyde cilde zararı olur.

ÖZELLİKLER

  1. Kalıcı Epilasyon

  2. Hızlı Tedavi. 10Hz frekans kadar!

  3. Büyük nokta boyutu : 15 * 50mm

  4. Ağrısız: Yeni AFT teknolojisi (gelişmiş Floresan Teknolojisi) hastaya ağrı hissettirmemek için düşük ve eşit enerjisini özel filtre kesimi ile 950 – 1200nm dalga boyu kullanır.

  5. Sarışın kızıl yada ince tüylerde çalışmaları mümkündür.

  6. Tüm cilt tipleri için uygundur.

  7. Doğru yazılım kontrolü ve ayarlanabilir parametreler.

SHR EPİLASYON TEDAVİSİNDE DİODE LAZERDEN DAHA ÜSTÜN TEKNOLOJİYE SAHİP BİR MAKİNEDİR.

PASLANMAZ ÇELİK GÖVDE

Bütün Ekipmanın gövdesi galvanizli paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

  1. Bu tasarım transformatörler modeli. Çok parlak ve büyüleyici. Ayrıca kolayca soğutma sistemi, optik sistemi , elektrik sistemi, el aleti ve ekran gibi bir çok parçaya bölebilirsiniz.

  2. Galvaniz Paslanmaz çelik çok güçlü ve yalıtımlı olan, özellikle uzun mesafe taşımacılığı için, makinayı çok iyi koruyabilirsiniz.

1.030 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page