top of page

“Cildim aydınlık görünüyordu ve yepyeni hissettim”


Akne Sivilce Lekeleri

21 yaşındaki Nisa hanım, akneye yatkın bir cilde sahip ve düzenli olarak şikayetçiydi. Durumu yönetmek için bir dizi farklı ürün ve tedavi denedi, az bir başarı alabildi, bu yüzden Now Güzellik'deki akne uzmanlarını daha etkili bir akne yönetimi çözümü bulmasını tavsiye edip edemeyeceklerini öğrenmek için geldi. Burada, Hydrafacial cilt soyma tedavisini denedikten sonra ilk düşüncelerini paylaşıyor.

Akneye yatkın cildim bir süredir devam eden bir problem haline gelmişti. Bir dizi farklı tedaviyi denemiştim, ancak aradığım sonuçları bana vermediler. Sorunu çözmek için bir dizi temizleyici ve nemlendirici kullandım, ancak akne döngüsünü gerçekten kırmak için cilt bakım rejimime ekstra bir şeyler eklemek istiyordum. Hazırlanırken kullanmamı önerdiğim now güzellik ürünleri parlaktı - özellikle B5 serumu - cildimi çok temiz, biraz daha sıkı ve çok pürüzsüz hissettirdiler.

Cilt Bakımı çok iyiydi, ama makyajı çıkarmada daha önce kullandığım temizleme yağını kullanmaktan daha iyi görünen bir makyaj temizleyici ön temizleyici kullandım (now güzellik danışmanım tarafından tavsiye edildiği gibi). Konsültasyonum sırasında cildim incelendi ve hydrafacial ile kullanılacak ürünlerinin nasıl kullanılacağına dair ayrıntılar ve bunları kullanmamdan bekleyebileceğim faydalar hakkında bilgi verildi.

Sonra yüzüm iyice temizlendi, kabuğa hazırdı. Soyulma işleminden sonra cildim birkaç saat çok sıcaktı. Başlangıçta çok pürüzsüz hissettim, ancak sonraki üç gün boyunca, normal olduğu söylendiğim kısımlarda kırmızı ve ağrılı hale geldi - hepsi soyma işleminin bir parçasıydı. Cildim aydınlık görünüyordu ve soyulduktan sonra yepyeni hissettim ve ne kadar iyi göründüğü hakkında birçok yorum aldım!

Ben now güzellik'ten çok iyi bir hizmet aldım ve kesinlikle başkalarına tavsiye ederim. Profesyonel ve güler yüzlü ortamı, bilgili personeli ile orada çok rahat hissettim.

akne sivilce problemi

23 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page