top of page

Lazer Epilasyon ile İstenmeyen Tüylere Son Verin


İstenmeyen tüyler kalıcı epilasyon ile nasıl yok edilir?

Lazer cilde zarar vermeden cildi geçerek görünmez ışık olarak kıl folikülünün pigment tarafından emilir ve zarar veren kıl kökünü ısıya dönüştürür. Lazer kalıcı epilasyon teknolojisi güvenli midir?

Lazer epilasyon kendini kanıtlamış etkili bir yöntemdir. Lazer belirli bir ayar ile tıbbi cihaz, her hastanın cildine göre etkili tedavi garantörü. Kurallar ve önlemler, ancak güvenli bir tedavi için gereklidir.

Biz lazer epilasyon öncesi sağlık kontrolünden yapmalıyım?

Bazı durumlarda, aşırı saç hormonal disfonksiyon ortaya çıkarabilir. Hirsutizm aşırı saç sistemidir. saç etnisite, Akdeniz ya da Asyalı kadınlar Kuzey Avrupa'da ailelerin daha gelişmiş bir saç var değişir genetik faktördür. hirsutizm konuşmak için aile saç düzeyini dikkate almalısınız "normal" etnik abondante- hipertrikozdur konuşmak. Doktor aşırı saç bıyık, favoriler, göğüsler etrafında alanları ve beyaz çizgi görünüyor. Hirsütizm (birkaç ay olmayan) düzensizlikleri, bir yağlı cilt ya da saç, bir sivilce ya da saç kaybı eşlik edebilir. bu işaretlerin kombinasyonu hormonal denge ve yumurtalıkların bir ultrason ile aranmalıdır over sendromu veya polikistik 21 hidroksilaz eksikliği içinde ortaya çıkabilir.

Hangi son lazer epilasyon yürütmektedir?

kalıcı epilasyon lazer oturumu doktor tarafından yapılır, o cildinizin göre lazer epilasyon ayarlar ve tarama gerçekleştirir. Her zamanki epilasyon teknikleri nelerdir?

tıraş Tıraş o sıkıcı ve hemen hemen her gün yapılmalıdır, en kolay méhode olduğunu. mekanik Ağda - Pense ile Epilasyon Tweezing vücudun akla sadece tüy dökücü küçük alanlardır. yöntemleri "düğmeler" kırmızı kaşıntılı oluşumuna neden böylece deri altında saç bastırıyor ve riski ağda manuel bulunmaktadır. Bu foliküliti sonra tedavi etmek zordur. - Ağda balmumu tek kullanımlık değilse bu eski bir yöntemdir iki haftada tekrarlanmalıdır, yanık, kıl dönmesi ve enfeksiyon riski vardır. - Kimyasal Epilasyon Doğru kullanıldığında, kremalar ve köpükleri tioglikolatlar güvenli ve etkilidir. Uygulama süresi vücudun bölgelerine göre saygı değilse dağlama bir riski vardır. Biz soda maddelerden elde edilen kimyasallarla ağda önermiyoruz, ürün koklamak ve riskleri daha fazladır. "Say" ağda son - Elektrik Epilasyon O zamana kadar, elektroliz istenmeyen kılların uzun bir eleme tek yoluydu. Doktor her çok ince bir iğne kazık deliği ve "pıhtılaşır" bunların sadece ampul nüfuz. yöntem tedaviler genellikle birkaç yıldır devam, etkili ama çok uzun ve sıkıcı bir iştir. Bu teknik şu anda kalıcı epilasyon lazer lehine terk edilmiştir. Yine tüy dökücü lazer bu tekniğin iyi bir göstergesidir beyaz saçlı, ortadan kaldırmak için izin vermez. - Elektroliz ile Epilasyon Biraz Fransa'da bilinen Anglosakson ülkelerinde kullanılan bu teknik, etkinliği Fransa'da uygulanan elektrik epilasyon karşılaştırılabilir. lazer epilasyon ve diğer epilasyon yöntemleri arasındaki fark nedir?

lazer epilasyon hızlı uzun bir epilasyon neden geniş bir alanı tedavi etmek ve yavaş yavaş saç büyümesini değiştirmeye seferde sağlar. lazer epilasyon kalıcı mı?

Bu daha kolay daha az tüyleri ve çapı ile uzun vadeli epilasyon konuşuyor. kalır bazı kıllar bir minyatür ile Böylece, her seanstan sonra ve bölgelere bağlı olarak, epilasyon daha uzun gözlenir (birkaç seanstan sonra başlangıç ​​ve birkaç ay 4-6 hafta) ve daha belirgin. Toplamda, lazer epilasyon birkaç seans sonra, epilasyon neredeyse tamamlandı. Herkes onun lazer epilasyon yapabilirim?

Lazer epilasyon erkekler ve kadınlar, tüm yerler için bir kozmetik veya tedavi amaçlı olarak (folikülit, sakal kıl dönmesi) mümkündür.

renkli derileri özel önlemler veya özel lazer (koyu cilt veya siyah) kullanılmasını gerektirir. Şeffaf veya beyaz kıllar mevcut epilasyon lazerleri etkilenmez.

Biraz acı ve seans sayısı öngörülemez olduğunu, çünkü çocuklarda belirtilen karşı-Lazer epilasyon genel olarak. Ancak, hirsutizm socialementt devre dışı bırakma durumunda, kalıcı epilasyon, lazer, bazen kabul edilebilir.

Bir lazer epilasyon öncesinde ne gibi önlemler almak?

bronzlaşmış cilt tedavisi karşı-belirtildiği gibi, bir lazer epilasyon hafta önce güneşten korumak için şarttır. Bazı ışığa tepki çünkü rapor vermelidir ilaç almak ve daha tard.La tedavi alanına tedavi sağlamalıdır hastalar toplantıdan önce yirmi dört saat traş edilmelidir. lazer epilasyon sonrası almaya önlemler nelerdir?

Sen tedaviden sonra saatlerce nemlendirici ve anti-kızarıklık tavsiye edilecektir. Güneşe maruz kalma belirtildiği karşı-, güneş güneşli iklimlerde kullanılması gerektiğini olduğunu. lazer epilasyon riskleri ve komplikasyonları nelerdir?

Lazer epilasyon güvenli bir tedavi yöntemidir, ancak yan etkiler, genellikle geçici mümkündür. Yan etkiler Riski koyu cilt tonları ile artırılabilir veya daha ziyade bronzlaşmış olan daha koyu veya açık işaretleri içerir.

yüzeysel yanık oluşumu, nadir değil üç beş gün içinde kaybolur küçük "grev kırıcılar" sonuçlanır.

Böyle ikincil enfeksiyon veya derin yanıkları gibi komplikasyonlar izleri olağanüstü nadirdir.

pigmentasyon bozuklukları: hiperpigmentasyon (koyu normalden daha cilt) veya hipopigmentasyon (normalden hafif deri) tedaviyi takiben haftalarda ortaya ama hemen hemen her zaman geri dönüşümlüdür olabilir. Uzamış pigmentasyon özellikle koyu cilt üzerinde, bazen mümkündür.

Bir battaniye işlerken paradoksal büyütme özellikle yanaklarda (yanaklar, favoriler) üzerine, not edilmiştir.

mumlu alan boyunca saç büyümesi olasılığını gösteren saç bir paradoks büyütme (- Bu yan etki koyu cilt ve yanaklar, boyun ön gibi bazı alanlarda bulunan hastalarda daha sık görülür, düşük favori, meme, meme ya da kadınlarda omuzlar).

Lazer epilasyon, bazen alnına ya da boyun daha az etkilidir.

lazer epilasyon acı mı?

Tedavi bir karıncalanma hissi ve hafif yanık eşlik bakliyat bir dizi içerir. Bir lastik bant ile çekim bir dizi çekerken bir hissediyor olanı tedavinin hissi karşılaştırabilirsiniz. Çoğu hasta anestezi olmadan tedaviyi tolere. Topikal anestezi kremi (EMLA) yararlanabilir isteyen hastalar. Tedavi sonrası birkaç dakika içinde, uygulama yapılan bölgede cilt çiy olur, hasta bir veya iki gün için bir güneş yanığı hissi var. Bir lazer epilasyon seans süresi ne kadardır?

epilasyon lazer Her darbe on kıllar içerir yaklaşık iki santimetre karelik bir alanı davranır. lazer epilasyon tedavi süresi, tedavi edilecek alana bağlı olarak değişir. Bu dakika içinde dudak veya homojen bir uygulama olarak, küçük alanların Epilasyon, geniş bir alanı işlenirken, bir bacak ya da bir uyluk gibi yirmi ile elli dakika gerektirir.

Lazer kalıcı epilasyon yakın sonuçları nelerdir?

Nihai lazer epilasyon Suites at iki saat için bir saat bir çeyrek uzunluğu değişen, saç dibinde şişme sıcaklık hissi ve sağduyulu, kızarıklık ile işaretlenmiştir. Toplantıdan sonra üç ila beş gün içinde biz "ejeksiyon tedavi saç." not edebilir Bu aşama 10-15 gün kadar sürebilir.

Kaç lazer epilasyon seans gereklidir?

Birkaç seans belirgin saç azaltmak için gereklidir. Mevcut verilere göre, her alanda 4-12 seans (taramaları veya geçer) alanı, cinsiyet, yaş, derinin rengi, ilk saç bağlı (tedavi edilecek tahmin edilmektedir ve) beklenen sonuçları. Tedavi seansları muhtemelen en iyi sonuçlar için bir yıllık bakım tedavisi ile takip edilmektedir. tenli kahverengi saçlar için çalışmalar kılların 80 ila% 90 iyi yapılan tedaviden sonra tekrar büyümeye olmadığını göstermektedir.

Gerekli seans sayısı yaşla birlikte azalır, tersine daha genç hastalar genellikle daha fazla seans gerektirir. cilt koyuysa (mat) seans sayısı da daha önemli olacaktır.

istenen sonuçları elde etmek için, genellikle yarım bacaklar, bikini bölgesi ve koltuk altı için beş ila yedi seans sürer, iki yıl sekiz ay yayılmıştır. Genellikle on ile on iki arasında, vücudun (bacaklar, kollar, vb) diğer alanlarına daha fazla seans sürer. yüz epilasyon 15 seans sürebilir, ancak yalnızca belirli alanlar genellikle (genellikle tavsiye edilmez elmacık kemikleri, alın gibi sık aşağı) tedavi edilir.

Ön konsültasyon sırasında verilen seans sayısının daha doğru tahmin esastır. Çoğunlukla tedavi alanı, yaş, cinsiyet ve cilt rengi değil, aynı zamanda beklenen sonuçlara bağlıdır.

Gerekli seans sayısı antiandrojen tedavisi (Androcur®, Diane®, Jasmine® durdurulan bir hormonal problem (polikistik yumurtalık), ya da kadın sahip olanlar arasında, 25 yaşından önce genç kadınlarda daha önemlidir , Aldactone®). koyu cilt olan erkekler ve hastalar da tatmin edici bir sonuç için daha fazla seans gerektirir. Son olarak, belli alanlarda (alın, boyun, favori, elmacık kemiği) ve ağda seansları çok sayıda gerekebilir (belirsiz).

lazer epilasyon seans sayısı 25 ila 35 yaş kadınlarda (gösterge) tahmin etmek 8-10 seans Yüz üst dudak 8-10 seans Menton 8-10 seans Önkol 4-7 seans Dos 8-10 seans 5-7 seans armpits Jersey 5-7 seans 8-10 seans kalçalar Bacaklar 5-7 seans lazer epilasyon seansları arasında sağlanacak tarihler nelerdir?

birinci ve ikinci lazer epilasyon oturumu arasında üç ila dört haftalık bir zaman aralığı olmalıdır. sekiz haftalık bir aralık ikinci ve üçüncü oturumunda arasında généralementrecommandé edilir. Üçüncü lazer epilasyon seans itibaren, 1112 hafta bir dizi genellikle yeterli olmaktadır. saç büyüme görünür olduğunda Uygulamada, aşağıdaki toplantıyı yapabiliriz. bir seans arasındaki aralığı artırmak istiyorsa, bir anti krem ​​saç uzaması kullanımı mümkündür, bu uygulama ile gerekli olacaktır.

Aşağıdaki tabloda göstergelerinin iyi sonuçlar elde etmek için beklenen toplantıların sayısını verir. seans sayısı, özellikle erkeklerde, erkek hormonlarının bağlı olarak kıllı alanlarda çok daha önemli olabilir.

épllation lazer finalde endikasyonları nelerdir?

Lazer epilasyon ana eksilerini-endikasyonlar son güneşe maruz (önceki iki ay) ya da ultraviyole, tan aktivatörler ve kendini tabaklama uygulama alarak vardır. Bu haliyle, ultraviyole radyasyonu ile ilgilenen ve bahsedilen ışığa-ilaçlar, farklı bir dalga boyuna sahip olan bir lazer ışını ile karışmaz.

Hangi lazerler kalıcı epilasyon için kullanılır?

Bizim en verimli ve en güvenli tavsiye altındadır bu aparat foncées- cilt için net bir cilt için 755nm alexandrite lazerler ve YAG 1064 nm lazer kullanır. kullanılan lazerlerin kaliteli sonuçlar işlenmesi güvenliği ve optimizasyonu için önemlidir, tüy dökücü lazerler büyük markaları (Candela, Cynosure, Dekka, Lumenis) genel olarak daha güvenilirdir. Diyot lazerler de (Lumenis) çok verimlidir. yoğun atımlı ışık genellikle daha az verimli, cihazın kalitesi çok değişkendir özellikle gibidir. yoğun atımlı lamba uzun süreli epilatörler olarak görülmelidir.

bu cihazın gücünü artırır sonuçlarının kalitesinin artırılması ve komplikasyon sıklığını azaltmak için etkili bir soğutma kullanarak kaliteli tedavi esastır. En yoğun lambaları ve estetik salonları bulunan darbeli hiçbir soğutma sytem var.

ev için lazer epilatörler faiz nedir?

Birkaç marka ev için yoğun darbeli lambalar (flaş ışıkları) ya da lazer Epilatörü sunuyoruz. Bildiğimiz kadarıyla, şu anda Fransa'da dağıtılan herhangi bir lazer saç yoktur.

Bu (seans sayısı arttı) "hafif" ve bu nedenle daha az etkili daha tedavi gerektirir - Bu cihazlar uzmanları ve soğutma eksikliği çok daha düşük güç lazer var. o geniş alanları tedavi etmek imkansız yani işlenmiş yüzeyi ve işleme hızı çok réduites- vardır.

Güvenilir cihazlar 1000'den fazla € maliyeti.

Toplamda, güvenilir cihazlar küçük alanlar (koltuk altı, bikini) uzun vadeli epilasyonun imkanı sunuyoruz, onlar profesyonel epilasyon için ilginç bir yanı vardır.

Hangi yöntemler lazer seansları etkinliğini optimize?

hormonal tedavi Uygun bir hormon tedavisi dışında hormonal karışıklık mevcut kadınlar için reçete, ama bazen hirsutizm ile ilişkili akne olanlarda - siproteron asetat daha sonra uygun bir progestin içeren bir hap (drosperinon ile ilişkili siproteron asetat). Uygun kontrasepsiyon da hormonal bozukluk (Yasemin jasminelle) yoksa kadınlarda saç büyümesini yavaşlatır.

saç krem ​​anti-büyütme - VANIQA. Bir krem ​​içeren eflornitin (Vaniqa®) kullanarak lazer oturumları optimize eder ve oturumlar arasında alanını artırmak. krem sabah ve gece uygulaması, saç büyümesini yavaşlatır. Bu tedavi yüz hipertrikoz için özellikle ilginçtir. Sosyal Güvenlik tarafından desteklenen lazer epilasyon mı?

Lazer epilasyon genellikle sağlık sigortası tarafından desteklenmemektedir. hastalığı (endokrin hastalığı) neden hirsutizm veya ilaç alma (örneğin siklosporin) ön tahmini herhangi bir tedavi verilir .A olduğunda bir ön anlaşma istenebilir.

www.nowguzellik.com

261 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page